Mario De Bruyn verlaat BD Logistics

Mario De Bruyn heeft beslist om BD Logistics te verlaten. De oprichter van Dockx Select (die hiermee de prijs Logistics Project of the Year 2016 in de wacht sleepte) bleef aan boord sinds de overname in maart 2020 door BD Logistics, maar daar de de integratie van het Select-product binnen BD Logistics vlot is verlopen is De Bruyn klaar voor een nieuwe uitdaging.

Mario De Bruyn kijkt tevreden terug op zijn traject bij BD Logistics: “Dankzij de overname door BD Logistics kregen we de mogelijkheid om onze Select-propositie verder in de markt te zetten en het logistieke dienstenpakket van Select verder nationaal uit te rollen. Ik ben dankbaar voor de weg die we samen hebben afgelegd en wens BD Logistics alle succes met de verdere ontwikkeling van de ‘value added logistics’ propositie.”

“We wensen hem een succesvolle start in zijn nieuwe uitdaging”, aldus Raf Lambrix, CEO van BD Logistics | BD myShopi.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo