Itterbeek koopt opnieuw 30 Scania XT

Itterbeek bestelde opnieuw 30 exemplaren van de Scania XT. In 2019 plaatste het transportbedrijf uit Ternat, dat actief is in het transport van recyclagemateriaal, afval, zand, grind en andere granulaten voor de bouw al een bestelling van 60 stuks.

 

Met een wagenpark van zo’n 130 voertuigen is Itterbeek is al jaar en dag een trouwe klant van Scania. De twee broers Jos en Freddy Itterbeek waarderen de robuustheid van de vrachtwagens van het Zweedse merk: “De 60 XTs die we in 2019 bestelden legden de afgelopen twee jaar een foutloos parcours af”, zegt Jos Itterbeek. “De XT is perfect voor het werk dat we doen. Bovendien blinken ze in vergelijking met oudere generaties uit op het vlak van brandstofverbruik. De retarder bij Scania is ook fenomenaal.” De 30 nieuwe XTs zijn uitgerust met de nieuwe versnellingsbak (die volgens Jos Itterbeek nog aangenamer is geworden) en met het noodremsysteem om aanrijdingen te voorkomen. Itterbeek liet zijn nieuwste vrachtwagens ook voorzien van een camerasysteem om dodehoekongevallen te vermijden, dat volgens Jos Itterbeek goed op punt staat. 

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

Igepa investeert in hybride Scania – Transport & VAN.TV 63 (Kanaal Z)

Dit is de eerste hybride elektrische vrachtwagen van Igepa Belux. Terecht trots showde de totaalleverancier in grafische en visuele communicatie, kantoorpapier en verpakkingsmaterialen de wagen tijdens een persmoment in Gent centrum. Scania heeft intussen een goede reputatie opgebouwd op het gebied van duurzaam transport. De hybride-elektrische technologie van Scania biedt een perfecte combinatie van efficiëntie […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo