Heylen Warehouses bouwt duurzaam distributiecentrum Lidl groep

Heylen Warehouses en de Lidl groep bouwen samen aan het meest duurzame distributiecentrum van de supermarktketen in België. De nieuwe logistieke vestiging komt op de oude Henradsite in Herentals, dat sinds 2016 eigendom is van Molenwater Groep. Het is de eerste keer dat beide partijen een samenwerking aangaan.

Het nieuwe DC is al het zesde Belgische distributiecentrum voor Lidl. Daarmee wil de keten zijn expansieplannen in België voortzetten en anticiperen in de markt van morgen. De komst van de logistieke site zal zorgen voor zo’n 230 nieuwe jobs in de regio, waarvan een 200-tal binnen logistieke functies en 30-tal jobs bij ondersteunende diensten zoals HR, verkoop en IT.
Het logistieke knooppunt in Herentals zal gebouwd worden volgens de BREEAM Outstanding normen, wat ervoor zorgt dat dit in het rijtje van de duurzaamste distributiecentra van het land komt te staan.

Lees alles over

video

Logistics.TV 22: Nieuwe Broekman Logistics Venlo warehouse (by Heylen Warehouses)

Een parel is het, dit gloednieuwe warehouse van Broekman Logistics, gerealiseerd door Heylen Warehouses. Deze logistieke hub werd gebouwd op de voormalige productielocatie van DSM Pharma Chemicals in Venlo en geldt als één van meest spraakmakende projecten binnen zijn soort. Broekman Logistics focust zich voornamelijk op de warehousing van verpakte chemicaliën. De totale warehouse oppervlakte […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo