Scania wordt huisleverancier van Move Intermodal

Na grondig onderzoek heeft Move Intermodal Scania als nieuw ‘huismerk’ gekozen. Scania zal hierbij 150 trekkers exclusief aan Move toekennen. En dit voor de komende drie jaar.

Sinds 2011 biedt Move Intermodal synchromodale logistieke oplossingen voor zowel verpakte ladingen op pallets als droge bulk doorheen Europa. “Dat wil zeggen dat wij voor onze klant, de meest optimale én duurzame route zoeken, waarbij we de grootste afstand overbruggen via het spoor of water. Vrachtwagens worden slechts ingezet bij het voor- en natransport van tussen laad- en losplaatsen en terminals”, zegt oprichter en CEO Luc Driessen. Driessen probeert altijd economische rendabiliteit en duurzaamheid te verzoenen. Echter zag de eigen vloot door eerder gedane overnames er zeer divers uit. Hierdoor besloot Driessen om haar vloot van 200 trekkers te rationaliseren. Move nam tal van criteria zoals gewicht, verbruik, veiligheid en duurzaamheid onder de loep en zo kwamen ze bij Scania uit. Er werd geopteerd voor de R 450 A4x2NA met CR cabine, 450 pk SCR only motor, Scania Opticruise, retarder en Adaptive Cruise Control. Met de aluminium velgen en lichtgewicht koppelschotel werd er ook gekozen voor de hoogst mogelijke gewichtsbesparing. “De feedback die ik krijg van onze chauffeurs is alvast positief, en dat wil wat zeggen”, besluit Luc Driessen. “Wanneer zij tevreden zijn, zijn wij dat ook. Hun oordeel is ons heel wat waard (lacht).”

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo