Nieuwe chauffeur bij Xwift = 1000 euro bonus voor de ‘sponsor’

Het in Nazareth gevestigde transportbedrijf Xwift is nooit de laatste om nieuwe wervings- en HR-initiatieven te lanceren. De winnaar van de prijs Transport & Logistics Employer of the Year 2021, die op zoek is naar 25 nieuwe chauffeurs, biedt nu een bonus van 1.000 euro aan iedereen die erin slaagt een nieuwe chauffeur aan te trekken.

In de praktijk wordt het eerste deel van de bonus (500 euro bruto) uitbetaald wanneer de nieuwe chauffeur zijn eerste contract van drie maanden tekent nadat hij is geslaagd voor het sollicitatiegesprek. Als de bestuurder zijn contract na drie maanden verlengt, betaalt Xwift een tweede termijn van 500 euro (bruto) aan de ‘sponsor’ die de chauffeur bij het bedrijf heeft binnengehaald. De nieuwe chauffeur krijgt een welkomstbonus van 2.000 euro.

“Ik ben bereid om ver te gaan in onze zoektocht naar betrouwbare en loyale chauffeurs”, zegt CEO Pieter Denys. “We laten vandaag veel potentieel liggen omdat we onze capaciteit aan vrachtwagens te weinig kunnen benutten. Zo zien we potentiële groei in rook opgaan. Ik wil dan ook meer dan ooit investeren in mensen, die mee met ons willen bouwen aan de groei van Xwift.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo