Solutrans krijgt digitale tweeling

De Solutrans-beurs, waarop alle vrachtwagenfabrikanten en bijna alle carrosseriebouwers aanwezig zullen zijn, zal van 16 tot 20 november 2021 in Lyon worden gehouden. Deze terugkeer naar een “fysieke” tentoonstelling gaat echter hand in hand met een online-evenement onder de naam Solutrans Digital.

De combinatie van Solutrans en Solutrans Digital is vrij uniek. Ze heeft zowel tot doel bezoekers te verwelkomen die niet naar Lyon kunnen reizen, als de zichtbaarheid van de exposanten te vergroten.
Naast het ontdekken van nieuwe producten kunnen exposanten live chatsessies organiseren met hun teams, promotievideo’s aanbieden op een stand die exact gemodelleerd kan worden zoals hun ‘fysieke’ stand. Virtuele bezoekers zullen ook toegang hebben tot conferenties en andere evenementen, die rechtstreeks zullen worden uitgezonden of in replay kunnen worden herhaald.

De digitale tentoonstelling gaat twee weken voor de ‘fysieke’ tentoonstelling open voor afspraken en blijft tot drie dagen na de beurs online.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo