Renault Trucks lanceert D Wide Z.E. van 19 ton

Renault Trucks breidt zijn aanbod elektrische trucks uit met de nieuwe D Wide Z.E. van 19 ton. Ook biedt de Franse constructeur een ruimer gamma wielbasissen en een specifieke aansluiting voor koelopbouw.

De nieuwe Renault Trucks D Wide Z.E. van 19 ton is enkel verkrijgbaar in 4×2 uitvoering en is bedoeld als wendbaar distributievoertuig met gecontroleerde temperatuur. Specifiek voor koeltransport  ontwikkelde Renault Trucks een nieuwe optie ‘fridge-connection’. Het systeem verhoogt de energie-efficiëntie van elektrische vrachtwagens door de nodige energie voor het koelsysteem rechtstreeks uit de 600V-tractiebatterijen van het voertuig te halen.

Renault Trucks breidde ook het gamma wielbasissen voor zijn D en D Wide Z.E. uit. Het aanbod gaat voortaan van 3.900 tot 6.800 mm.

Lees alles over Renault Trucks

Renault Trucks

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo