DT Spare Parts breidt assortiment oliepompen verder uit

DT Spare Parts (een merk van Diesel Technic) heeft onlangs haar assortiment oliepompen verder uitgebreid met o.a. pomp 1.10683 welke toepasbaar is voor grote DC 16 motoren. Deze motoren treft men niet alleen aan in trucks, maar worden ook veelvuldig gebruikt voor zware industriële toepassingen.  De nieuwe referenties bieden hetzelfde kwaliteitsniveau als de andere pompen die door DT Spare Parts worden aangeboden. DT Spare Parts biedt er 24 maanden garantie op. Ook een perfecte aansluiting met de tandwielen is verzekerd, zegt Onno Hannessen, General Manager van Diesel Technic Benelux.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo