Transport Frédéric Gueuthal kiest voor een Scania 770 S V8

Met een vijftiental voertuigen heeft Transports Frédéric Gueuthal zijn ideale omvang gevonden. Frédéric Gueuthal kan zelf nog de weg op en rijdt graag met de eerste Scania 770S V8 in Wallonië.

“Mijn vader was vrachtwagenchauffeur voor een bedrijf in een nabijgelegen dorp, dus ik zit al van jongs af aan in het vak. Op 10-jarige leeftijd tekende ik op school vrachtwagens waarop ik TFG schreef voor Transports Frédéric Gueuthal. Vandaag bestaan deze vrachtwagens en rijden ze elke dag! Ik ga je niet vertellen dat ik in een droom leef, maar ik ben op de plaats waar ik altijd al wilde zijn.”

Frédéric Gueuthal richtte in 2005 zijn eigen bedrijf op om kippervervoer uit te voeren. Dit is nog steeds zijn hoofdactiviteit, maar hij heeft er een cementtransportactiviteit aan toegevoegd. Afgezien van een 6×4 vrachtwagen, zijn al zijn voertuigen trekkers en het wagenpark is 100% Scania. In deze vloot springt de laatste aanwinst in het oog: een 770S, de eerste van zijn soort in het Waalse Gewest. Een voertuig voor het plezier, maar een keuze die Frédéric Gueuthal niet onredelijk vindt met het oog op zijn toekomstige doorverkoopwaarde.

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo