Featured Video Play Icon

Touring investeert in nieuwe fietsinterventiewagen [Advertorial]

Met de pechbijstandsverzekering Touring Bike worden fietsers al geholpen, maar Touring gaat nu nog een stap verder en zet een speciaal voor tweewielers uitgeruste interventiewagen in.

De fietsinterventiewagen van Touring is speciaal uitgerust om gewone en elektrische fietsen de weg op te helpen. Er zit specifiek fietsmateriaal in, net als heel wat wisselstukken, en fietsen kunnen in de interventiewagen worden opgehangen om er gemakkelijk aan te kunnen werken. Ook de pechverhelper achter het stuur zal opgeleid zijn om fietsen te herstellen. De fietsinterventiewagen van Touring wordt in eerste instantie ingezet in Brussel als pilootfase, maar als het idee succes heeft, zal het ook elders in België worden geïmplementeerd.

Lees alles over Touring Club

Touring Club

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo