Rigter: De extra wendbare TMS

Er zijn tientallen Transport Management Systems. Maar Ritrov, het door Rigter aangeboden TMS, onderscheidt zich door zijn aanpassingsvermogen, het gemak waarmee het kan worden geïmplementeerd en de uitstekende kosten-batenverhouding. Het is niet voor niets dat hij door TTC, de recente Transporteur van het Jaar, werd gekozen.

“Onze specialiteit is het meedenken met de klant, om een standaardtoepassing ‘op maat’ te maken”, zegt Hugo van de Ven, een van de partners van Rigter. “Het toevoegen van een klant, een onderaannemer, het inschakelen van een nieuw boordcomputer, alles wat deel uitmaakt van het dagelijkse leven van een transportbedrijf kan eenvoudig worden geïntegreerd in Ritrov, dat modulair opgebouwd is. Alleen voor ‘exotische’ gegevensuitwisselingen moeten we iets herprogrammeren.”

Het andere grote voordeel van Ritrov is het gemak waarmee het kan worden geïmplementeerd. Dit is een kwestie van ontwerp (Rigter is een echte expert op het gebied van elektronische gegevensuitwisseling), maar ook van financiering, aangezien Rigter zijn systeem aanbiedt voor aankoop of ‘as a Service’, zonder enige initiële investering. “Voor een klein bedrijf dat nog geen TMS heeft, kunnen we binnen een week aan de slag”, benadrukt Van de Ven. Zelfs voor een bedrijf dat vanuit een ander TMS op Ritrov wil overschakelen, is het tijdschema uiterst kort.


De extra’s die het verschil maken

Rigter biedt rond zijn Ritrov TMS een aantal opties aan die aan de behoeften van elk bedrijf zijn aangepast:
– Een Android-applicatie waarmee de status van leveringen kan worden bijgewerkt (POD, foto, enz.) zonder dat een boordcomputer nodig is
– Het KIOC-klantenportaal, dat de vervoerder een volledig overzicht geeft van zijn activiteiten (track & trace, opvolging van leveringen, enz.)

www.rigter.com


 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo