Shell neemt MSTS Tolls over

Shell Commercial Road Transport gaat de Nederlandse onderneming MS Europe BV overnemen, die onder de merknaam MSTS Tolls in heel Europa toloplossingen aanbiedt. Verwacht wordt dat de transactie vóór eind 2021 wordt afgerond.

MSTS Tolls biedt oplossingen voor de betaling van tol en kilometerheffingen in 20 Europese landen. Momenteel is het bedrijf wederverkoper van ONUs van verschillende herkomst (Satellic, Axxès, Telepass enz…), maar het bedrijf ontwikkelt ook een eigen EETS-kastje voor de toekomstige kilometerheffing in Nederland. MSTS biedt ook een betaaloplossing in de vorm van zijn eigen MSTS Tolls Card. Shell van zijn kant biedt dit soort diensten ook aan met de Shell EETS Box en is reeds aandeelhouder in het Toll4Europe consortium. De overname van MSTS Tolls moet Shell in staat stellen het vlootbeheer verder te vereenvoudigen en tegelijk synergieën te creëren met haar bestaande productaanbod. Bovendien zal MS Europe B.V. opereren als een volledige dochteronderneming van Shell en zal het bestaande managementteam behouden blijven.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo