Garage De Witte verdeelt nu ook Isuzu

Na het wegvallen van de Nissan Navara voor de Europese markt, ging Garage De Witte uit Sint-Gillis-Waas op zoek naar een nieuwe pick-up om te verdelen. De keuze viel op de Isuzu D-Max, die vanaf nu te zien is in de showroom.

Het familiebedrijf Garage De Witte heeft al meer dan 40 jaar ervaring met Nissan, maar daar komt nu een nieuw merk bij: Isuzu, de Japanse constructeur van onder meer de D-Max pick-up en de kleine vrachtwagen N-Serie. Deze twee bedrijfsvoertuigen vullen dus het gamma personenwagens van Nissan aan, dat Garage De Witte nog steeds verdeelt.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo