Willy Naessens Group

Willy Naessens Group krijgt CO2-neutraal-certificaat

Willy Naessens Group mag zich de eerste bouwonderneming noemen die een onafhankelijk CO2-neutraal-certificaat heeft ontvangen van de Climate Neutral Group. Het bedrijf dankt zijn vooruitgang qua duurzaamheid aan zijn verticale integratie, waarmee het controle heeft over alle stappen in het bouwproces.

“Het sterke bedrijfsmodel van de Group waarbij de cohesie en controle van alle bouwprocessen de sleutel tot het succes vormt, biedt ook de fundering voor de aanpak van duurzaamheid.” Dat zegt Dirk Deroose, CEO van WIlly Naessens Group. En inderdaad: het bedrijf heeft een eigen bouwkundige studieafdeling, eigen transport, eigen productie en uitvoering van de werken, met recent ook een nieuwe studieafdeling voor technische installaties.

Nu de inspanningen om de CO2-uitstoot te verlagen worden beloond, gaat het bedrijf zich richten op de compensatie van de uitstoot die er nog is, naast meer circulariteit en alternatieve, duurzame energiebronnen.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo