Isuzu D-Max X-Series: beperkte reeks met stoere look

Isuzu trapt 2022 af met een speciale reeks van de D-Max, die sinds eind 2020 op de markt is. De X-Series combineert het compleet uitgeruste interieur van de V-Cross met een stoerder uiterlijk en wordt in een oplage van 90 stuks gebouwd.

Er is maar één uitvoering mogelijk van de Isuzu D-Max X-Series: een dubbele cabine met de carrosserie in Obsidian Grey met Dark Grey accenten, dikkere bumpers, 18-duims zwarte velgen en een glanzend zwarte grille. De Isuzu-logo’s zijn voor de gelegenheid in het rood gespoten, terwijl er ook verschillende X-Series-logo’s te vinden zijn langs de buiten- en binnenkant. Er is een hardtop of een Style Cover met zwarte rolstang beschikbaar voor de laadbak.

eXclusive

Verder is er maar één optie mogelijk: het eXclusive-pakket voor 1.460,55 euro exclusief btw, waarvoor je een zachte vloerbekleding voor de laadbak, bredere wielkasten, extra carrosseriebescherming en specifieke achterlichten krijgt. De techniek blijft onveranderd: onder de motorkap zit nog steeds een 1,9 liter-dieselmotor van Isuzu-makelij met 164 pk en 360 Nm. Het laadvermogen bedraagt 1 ton en het sleepvermogen 3,5 ton. De Isuzu D-Max X-Series is nu te bestellen vanaf 38.260 euro, exclusief btw.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo