IAA Commercial Vehicles vervelt tot IAA Transportation en krijgt Last Mile-hal

De IAA van Hannover krijgt een nieuwe naam voor 2022: zeg niet meer IAA Commercial Vehicles, maar IAA Transportation. De beurs gaat door van 20 tot 25 september 2022 en krijgt een nieuwe Last Mile-hal waar de nieuwste concepten voor stadslevering worden voorgesteld.

Na de afgelaste editie van 2020 komt de IAA in 2022 terug met een breder concept, waar niet enkel voertuigen worden voorgesteld, maar ook de aandrijfsystemen, de digitalisering en de autonome oplossingen die gepaard gaan met de evolutie van de transport- en logistieke sector. Er zijn 4 hoofdthema’s voor de beurs: Future Logistics, Trade & Logistics, Infrastructure en Innovations in Public Transport.

Last Mile Experience Area

Binnen het Trade & Logistics-thema past onder meer de Last Mile Experience Area, een stadsdecor waarin de nieuwste lastmile-oplossingen worden voorgesteld. Denk daarbij aan pakketdrones, bezorgrobots, elektrische transportbusjes en e-cargobikes. Maar ook de IT- en cloudsystemen die deze oplossingen aansturen krijgen een podium. Allemaal met een focus op klimaatneutraliteit, want ook dat wordt een hoofdthema van de IAA Transportation-beurs.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo