Van Moer Logistics bestelt nog eens 60 Scania trekkers

Sinds kort laat Van Moer Logistics eigen chauffeurs meebeslissen met welk truckmerk ze willen rijden. Na 40 Scania trekkers in de lente van vorig jaar, bestelt Van Moer Logistics nu opnieuw zestig 460 R trekkers ter vervanging van oudere modellen.

 

Van Moer Logistics heeft nu een 500-tal eigen vrachtwagens. Het bedrijf met hoofdzetel in Zwijndrecht zet volop in op duurzaamheid. Naast intermodaal transport wordt aardgas bij voorbeeld voor 10% van de vloot gebruikt. Voor Jo Van Moer, CEO van Van Moer Logistics, bepaalt de keuze van de vrachtwagens mede de duurzaamheid van de volledige operatie. “Scania blijft zijn vrachtwagens continu optimaliseren, met oog voor duurzaamheid én rijcomfort. De keuze om 60 nieuwe 460 R trekkers met de 13-liter Super aandrijflijn te bestellen is dan ook een logische stap. Deze modellen kwamen als meest duurzame en kostenefficiënte dieseltruck uit de bus. Bovendien biedt Scania ook een uitstekende service die al jaren resulteert in een nauwe samenwerking.”

Felien Van Oost, Marketing & Communication Manager bij Van Moer, voegt er nog een andere reden bij: “We zetten meer en meer in op Scania, want onze eigen chauffeurs vragen naar trekkers van het merk. Door ook rekening te houden met hun voorkeuren, zorgen we naast duurzaamheid ook voor tevreden werknemers.” 

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo