Nissan Primastar Seaside: campervan van Nissan

De Volkswagen California, Mercedes Marco Polo en de Ford Transit Custom Nugget zijn bekende en succesvolle campervans met fabrieksondersteuning, nu voegt Nissan zich toe aan dat lijstje met de Nissan Primastar Seaside. Het is een campervan in samenwerking met Dethleffs.

De Nissan Primastar, die zijn technische basis deelt met de Renault Trafic, is er nu ook voor zij die hun vakanties het liefst op vier wielen doorbrengen. In samenwerking met de Duitse mobilhomebouwer Dethleffs is er nu de Nissan Primastar ‘Seaside’, een compacte campervan die aan alle basisbehoeften moet voldoen.

Zo is er plek aan boord voor maximaal 6 zitplaatsen, terwijl de voorste zetels kunnen roteren om met 4 rond de ingebouwde eettafel te kunnen zitten. Het keukentje is voorzien van een 36 liter grote koelkast en een dubbel gasvuur, terwijl er lades en kastjes aanwezig zijn om alle gerei op te bergen. Een toilet of douche is er echter niet.

Slaapplaats voor vier personen

Slaapplek is er voor vier personen, twee in de ‘laadruimte’ en twee in het openklappende dakcompartiment, waarvan de bovenkant opengemaakt kan worden om in de open lucht te liggen. De Nissan Primastar Seaside is gebaseerd op het Tekna-uitrustingsniveau en wordt aangedreven door een dieselmotor van 150 of 170 pk, desgewenst gekoppeld aan een zestrapsautomaat.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo