Nissan maakt plannen compacte bestelwagen bekend

Nissan komt binnenkort met een opvolger voor zijn compacte NV250 bestelwagen. Die zal naar analogie met de Kangoo van alliantiegenoot Renault in het Franse Maubeuge van de band lopen.

Hoe het model zal heten en meer gedetailleerde productinformatie is nog niet bekendgemaakt. Die informatie volgt korter bij de marktlancering. Het Japanse merk bevestigt wel dat er twee verschillende lengtes komen en een elektrische variant. Dat laatste is bij de huidige NV250 niet het geval, omdat de e-NV200 die plaats bezette in het gamma. Hoewel de NV250 vandaag heel wat gelijkenissen vertoont met de Renault Kangoo, belooft Nissan voor de toekomstige generatie “een sterke Nissan-identiteit”. Hetzelfde hoorden we Mercedes ook al zeggen over de opvolger van de Citan, die samen met Renault ontwikkeld wordt.

Nissan laat ook weten dat alle bedrijfsvoertuigen voor de Europese markt voortaan in Frankrijk gebouwd zullen worden.

 

 

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo