Danny Olemans is nieuwe Head of Sales Nissan Belux

Danny Olemans is gepromoveerd tot Head of Sales van Nissan Belux na het vertrek van Hamza Chaaban, die de functie sinds februari 2020 invulde. Het is een snelle promotie voor Olemans, die nog maar sinds oktober 2021 bij Nissan werkt.

Olemans heeft wel al heel wat ervaring als salesdirecteur binnen de autosector: bij Kia Motors Belgium bekleedde hij deze functie al, alvorens over te stappen naar Beherman Motors (de voormalige invoerder van Mitsubishi). Nu staat hij dus aan het hoofd van de verkoop van de personenwagens en de bedrijfsvoertuigen, al is dat laatste segment tegenwoordig beperkt tot de Primastar en de Interstar, na het vertrek van de Navara pick-up op onze markt.

“Ik kijk ernaar uit om de Nissan Belux verkooporganisatie te leiden”, aldus Danny Olemans.  “Dit is een boeiend moment om deze uitdaging te starten daar er fantastische nieuwe producten en technologieën op de planning staan, zoals de Nissan Ariya, Nissan X-Trail en de Nissan Qashqai met e-Power.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo