Voor de transportsector is Easy2Cash een onmisbare oplossing

“Het grootste voordeel van Easy2Cash is dat we sneller over cash beschikken wat het mogelijk maakt te blijven groeien” zegt de zaakvoerder van Smart Secure Warehousing, een bedrijf gespecialiseerd in transport en logistiek.

Zowat elk transportbedrijf heeft te maken met dezelfde uitdaging: klanten die hun factuur steeds later betalen en aan de andere kant de stijgende brandstofkosten en het uitbetalen van lonen dat tijdig dient te gebeuren.

Ondertussen gebruiken al heel wat tevreden klanten in de transportsector factoring als oplossing en deze wordt erg gewaardeerd, omdat ze op die manier sneller beschikken over hun geld en het eenvoudiger wordt om eigen verplichtingen na te komen. In België wordt momenteel maar liefst 1 factuur op 6 gefinancierd via factoring. Ook in andere Europese landen zien we een sterke toename, wat aantoont dat steeds meer bedrijven de voordelen van deze financieringsoplossing ontdekken.

Easy2Cash maakt het aanbod aan financieringsoplossingen voor kmo’s compleet
Om KMO’s van alle tailles de mogelijkheid te geven om een voorschot op hun facturen te verkrijgen, werd Easy2Cash ontwikkeld als instapklare oplossing binnen het factoringlandschap. Het richt zich tot klanten die extra werkkapitaal nodig hebben, die een gestructureerde opvolging van hun onbetaalde facturen wensen of die zich willen verzekeren tegen eventuele wanbetalers.

Het principe is simpel: U maakt een factuur naar uw klant, stuurt deze meteen door naar Easy2Cash en u ontvangt tot 90% van het totale factuurbedrag diezelfde dag op uw rekening. Zaakvoerders die gebruik maken van Easy2Cash hoeven zich dus nooit nog zorgen te maken over de betalingstermijn van hun klanten.

Easy2Cash is een flexibele vorm van financiering, waarbij men zelf kan kiezen welke klanten of facturen in aanmerking komen, de overeenkomst kan eenvoudig afgesloten en opgezegd worden, en er zijn geen opstartkosten.

Het aanvaardingstraject van Easy2Cash gebeurt volledig digitaal, met als grote voordeel dat klant worden in de huidige omstandigheden zeer eenvoudig is. Digitaal betekent daarom niet onpersoonlijk: als klant krijgt u een vaste contactpersoon die steeds bereikbaar is wanneer nodig.

Bekijken of Easy2Cash ook iets voor uw bedrijf kan betekenen?

Scan of klik op de QR-code en doe de online test. Ontdek het in minder dan 3 minuten.
De intekening kan ook online gebeuren. Gemakkelijk en efficiënt!

 

Onder meer transportonderneming Smart Secure Warehousing BVBA kiest bewust voor Easy2Cash om hun cashplanning te optimaliseren en groeipotentieel te doen stijgen. BNP Paribas Fortis Factor bracht zaakvoerder Peter Notman een bezoek om hem te interviewen over zijn ervaring met Easy2Cash.

Scan of klik op de QR-code en bekijk de video.

 


BNP Paribas Fortis Factor NV – Vital Decosterstraat 44 – 3000 Leuven
factoring@bnpparibasfortisfactor.com
Meer info en voorwaarden op: www.factor.bnpparibasfortis.be


 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo