VIL verwelkomt 14 nieuwe leden, waaronder Scania, Jan de Nul en Hupac Terminal

Het Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL) breidt zijn ledenbestand uit met veertien nieuwe bedrijven uit uiteenlopende sectoren: consultancy, software, maar ook een intermodale terminaluitbater en vrachtwagenconstructeur. Deze uitbreiding bewijst dat logistiek voor steeds meer sectoren een cruciale rol in de processen inneemt. 

247 ENERGY  ontwerpt en produceert duurzame oplossingen voor energieproductie en -opslag. Het bedrijf zet in op gedecentraliseerde energieproductie en schone opslag van hernieuwbare energie.

ABB koppelt software aan zijn portfolio van elektrificatie, robotica, automatisering en beweging voor betere prestaties.

AIR LIQUIDE MEDICAL / HEALTHCARE is een pionier op het gebied van medische gassen van farmaceutische knowhow.

APCOA PARKIN beheert in 13 Europese landen méér dan 1,4 miljoen parkeerplaatsen op ongeveer 8.500 locaties. Daarmee is de groep Europees marktkleider.

AUCXIS begon in 1983 begon als een eenmanszaak groeide uit tot internationaal automatiseringsspecialist.

ESUPPLIER is leverancier van  elektrische transportmiddelen. Het bedrijf biedt innovatieve oplossingen op maat voor zowel intern personen- en goederentransport in bedrijven als voor last mile delivery.

FOODBELGIUM / STREEKMARKT.BE Foodbelgium is een Belgische webwinkel met 100 % Belgische streekproducten.

HUPAC TERMINAL ANTWERP werkt al vijftig jaar aan innovatief, betrouwbaar spoorvervoer en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de modal shift van weg naar spoor.

JAN DE NUL  is wereldwijd bekend vanwege zijn bagger- en infrastructuurwerken in de mariene, civiele en milieusfeer.

OPTIORYX focust zich op magazijnoptimalisaties. Met ‘slimme’ algoritmes tackelt deze startup uitdagingen die door WMS-pakketten onbehandeld blijven, zoals optimaal stapelen in dozen of op palletten en resource planning.

PANAMA is in 2002 gestart als importeur en distributeur van fast moving consumer goods. Intussen biedt het bedrijf events, sales en logistiek onder één dak. Panama Marketing Logistics biedt stockage op maat, oplossingen voor distributie en leveringen en strategische plaatsing van visueel materiaal.

SCANIA BELGIUM presenteert zich als  leverancier van transportoplossingen, zoals trucks en bussen voor zware transporttoepassingen in combinatie met een uitgebreid productgerelateerd serviceaanbod. Daarnaast biedt het bedrijf ook voertuigfinanciering, verhuur- en verzekeringsformules.

SOUTH RIM  is een consultancybedrijf, opgericht in 2021, met specialisatie in IT Consulting, Cybersecurity, Project Management en Business Consulting.

TWINTAG tenslotte is een specialist in productgestuurde communicatie. Door een fysiek product uit te breiden met een “twintag”, kunnen klanten hun productverhaal vertellen om in contact te komen met eindgebruikers, voor een erg gepersonaliseerde klantenervaring.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo