Stef Holemans wordt Director Sales bij Scania Belux

Vanaf 13 juni zal Stef Holemans aan het hoofd staan van Scania’s verkoopactiviteiten in België en het Groothertogdom Luxemburg. Net als zijn voorganger komt hij bij de Zweedse fabrikant rechtstreeks van Toyota.

De functie van Director Sales Belux is vacant sinds februari 2022, toen Scania de benoeming aankondigde van Nico Van hauwermeiren als Service Director voor de hele Benelux. Dit is echter een speciaal moment, want de Zweedse fabrikant heeft tijdelijk zijn orderboeken gesloten…

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo