Stefan De Prycker wordt CEO van Q Team

Enkele maanden na de komst van een nieuwe meerderheidsaandeelhouder, heeft het servicenetwerk Q Team zijn managementteam volledig vernieuwd met de aanwerving van Stefan De Prycker als CEO en Filip Cailliau als CFO. 

Sinds het begin van dit jaar is 75% van de aandelen van Q Team in handen van het investeringsfonds Dovesco. De overige aandelen zijn in handen van de familie Lambrecht, een van de historische aandeelhouder van Q Team. Stefan De Prycker en Filip Cailliau zullen samenwerken met Frank Lambrecht, die algemeen directeur blijft. Stefan De Prycker legt zijn functie neer als CEO van Keolis, de grootste autobus- en touringcaroperator in België. Filip Cailliau’s belangrijkste taak zal erin bestaan de structuur van de Q Team groep te vereenvoudigen. De twee nieuwe sterkhouders van de groep zijn van plan de franchise Q Team, die momenteel bijna 700 mensen in België tewerkstelt, verder te ontwikkelen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo