De enige Scania 660 ST V8 Torpedo van België staat op Passion4Trucks!

Frédéric ’s Heeren Group brengt een unicum mee naar Passion4Trucks: op de Special Vehicles Expo zal de Scania 660 ST V8 Torpedo staan van het bedrijf, de enige van zijn soort in België en een van slechts 41 exemplaren wereldwijd.

Hoewel Scania zelf geen Torpedo’s meer bouwt, zijn er wel bedrijven die de Next Gens ombouwen tot Torpedo. Frédéric ’s Heeren Group heeft zo’n truck in handen, in dit geval een 660 ST V8, waarvan er maar eentje rondrijdt op onze wegen. De wagen zal voor de eerste keer te zien zijn in de Special Vehicles Expo van Passion4Trucks op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni, waar hij de hal deelt met verschillende oldtimers, speciale voertuigen van de aanwezige truckmerken en meer.

Inschrijven kan nog steeds GRATIS op de website van Passion4Trucks!

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo