Patrick Van der Aa is de nieuwe Ford Pro Director Belux

Ford Pro, de nieuwe naam van de bedrijfsvoertuigentak van Ford, krijgt ook een nieuwe topman in de Belux. Patrick Van der Aa volgt namelijk Olivier Gelas op, die in april vertrok naar Kia.

Patrick Van der Aa is een oude bekende bij Ford Belux, hij zit namelijk al sinds 1986 bij het bedrijf. Recenter was hij bekend als directeur Verkoop en Marketing voor de LCV’s van het merk, waarmee hij ook de prijs van LCV Manager of the Year 2019 in de wacht sleepte. Nu zal hij de verantwoordelijkheid krijgen om het Ford Pro-ecosysteem te implementeren op onze markt, waarmee Ford een totaaloplossing wil aanbieden voor (elektrische) LCV-vloten.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo