[DEALER] Van Mossel Automotive – www.vanmossel.be

Zo’n drie jaar geleden was Van Mossel Automotive nog een totaal onbekende in de Belgische transportwereld, maar intussen is de groep in een razendsnel tempo uitgegroeid tot een gewichtige speler in de Benelux. Van Mossel startte in mei 2021 met een eerste Mercedes-Benz Trucks vestiging in Deurne en opende begin 2022 een tweede site in Duffel alvorens zich sterk te vestigen in West-Vlaanderen met de overname van Groep Vereenooghe. Hierdoor werd de groep in één klap de grootste MercedesBenz Trucks dealer van het land. “Een strategisch geografi sche uitbreiding gezien de nabijheid van de havens Zeebrugge, Antwerpen en Rotterdam”, aldus Koen Claesen, CEO Van Mossel Belux. Eén Mercedes-Benz vrachtwagen op vier in België komt vandaag van een Van Mossel vestiging.

Koen Claesen: “Wij streven de volledige ontzorging van de klant na, met één aanspreekpunt voor al z’n mobiliteitsnoden.”

“Wij zijn de grootste verdeler van Mercedes-Benz Trucks geworden in België. Dat dit is kunnen gebeuren in een dergelijk korte tijdspanne is onder meer te danken aan het feit dat wij ons onderscheiden door een bijzonder hoog serviceniveau en omdat wij onze klanten een zeer uitgebreid en compleet aanbod aan mobiliteitsoplossingen aanbieden, van personenwagens tot bedrijfsvoertuigen tot financieringsoplossingen en, binnenkort zelfs de ombouw van voertuigen via Van Mossel Car Solutions.”

“Wat werkelijk het verschil maakt is dat onze klant, waar hij zich ook bevindt, slechts één contactpersoon heeft binnen onze organisatie. Die contactpersoon zal binnen onze ‘one-stop-shop’ alle mogelijkheden in ons bedrijf inzetten om de klant tegemoet te komen in zijn mobiliteitsnoden.”

“Wij hebben ons ook voorbereid om dit principe uit te breiden tot nieuwe types voertuigen. Onze vestiging in Deurne, die volledig gerenoveerd werd, is op die manier de eerste e-hub voor Mercedes-Benz in België. Wij hebben er een hoogspanningscabine geïnstalleerd en een 150 W-lader, waardoor we in staat zijn om de klant een voertuig te leveren dat reeds over zijn volledige autonomie beschikt. Onze investeringen gaan bovendien nog veel verder dan dat: wij begeleiden de klant bij het vastleggen van zijn behoeften op gebied van infrastructuur en blijven hem bijstaan in de opvolging van zijn vloot. In feite is het aan de klant om te bepalen in hoeverre hij ontzorgd wilt worden… wij doen de rest.”

 

“Het is de klant die bepaalt in hoeverre hij ontzorgd wilt worden… wij doen de rest.”

www.vanmossel.be

 

 

 


Vestigingen:
Van Mossel Trucks Mercedes-Benz Belgium
Bisschoppenhofl aan 275
2100 Deurne

Van Mossel MercedesBenz Trucks Duffel
A. Stocletlaan 204
2570 Duffel

Van Mossel Vereenooghe Brugge
Pathoekeweg 40
8000 Brugge

Van Mossel Vereenooghe Ieper
Zwaanhofweg 8
8900 Ieper

Van Mossel Vereenooghe Roeselare
Hoge Barrièrestraat 10
8800 Roeselare

Van Mossel Vereenooghe Tielt
Szamotulystraat 19
8700 Tielt

Van Mossel
Vereenooghe Veurne
Duvenkot 8
8630 Veurne


 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo