Featured Video Play Icon

[VIDEO] Testritten met plug-in hybride en elektrische Scania’s

Scania organiseerde onlangs een testdag voor klanten en prospecten om het geëlektrificeerde aanbod van het merk te komen ontdekken. Onder andere Transporteur van het Jaar 2022 VPD, dat veel last-mile leveringen doet, was erg onder de indruk van het aanbod en het rijgedrag.

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

Igepa investeert in hybride Scania – Transport & VAN.TV 63 (Kanaal Z)

Dit is de eerste hybride elektrische vrachtwagen van Igepa Belux. Terecht trots showde de totaalleverancier in grafische en visuele communicatie, kantoorpapier en verpakkingsmaterialen de wagen tijdens een persmoment in Gent centrum. Scania heeft intussen een goede reputatie opgebouwd op het gebied van duurzaam transport. De hybride-elektrische technologie van Scania biedt een perfecte combinatie van efficiëntie […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo