Katoen Natie lijft Mexico Natie in

Opvallende verschuiving in de Antwerpse logistiekwereld: Katoen Natie neemt Mexico Natie over. Dat bedrijf stond al een tijdje in de etalage. Met deze overname breidt Katoen Natie zijn voetafdruk in de Antwerpse haven stevig uit. 

Mexico Natie beschikt in de Antwerpse haven zowel op de Linker- als de Rechteroever over verschilllende opslagfaciliteiten, gaande van staal tot gevaargoederen en voeding. Het bedrijf beschikt ook over een terminal aan het Antwerpse Bevrijdingsdok. Volgens De Tijd is het bedrijf goed voor 230.000 vierkante meter aan opslagfaciliteiten. Katoen Natie was niet de enige gegadigde om Mexcio Natie over te nemen. De activiteiten van Mexico Natie sluiten wel nauw aan bij die van Katoen Natie. Beide bedrijven hebben een vergelijkbare 150-jarige geschiedenis, als was het vooral Katoen Natie dat internationaal uitbreidde in de laatste decennia. Verwacht wordt dat de transactie eind dit jaar rond is. Details over het prisjkaartje van deze overname zijn niet bekend.

lees ook

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo