Featured Video Play Icon

[VIDEO] Afkoelende economie ‘hot topic’ op jaarlijkse UPTR-barbecue

Na drie jaar noodgedwongen onderbreking knoopt sectorfederatie UPTR weer aan met zijn jaarlijkse barbecue-event. Gastspreker en KBC-econoom Johan Van Gompel schetst in Kortrijk de (grote) uitdagingen voor de economie, maar dat kan de sfeer achteraf niet drukken.

Pessimistische en optimistische signalen vechten om voorrang in de uiteenzetting van de KBC-expert. UPTR-voorzitter Bruno Velghe ziet vooral de arbeidsmarktkrapte en de loonkosthandicap als reden voor hoofdbrekens. Om de stijgende dieselprijzen uiteraard niet te vergeten. Niettemin kijken ze bij UPTR vooral vooruit, naar wat een druk werkingsjaar wordt, met vele opleidings- en vormingsmomenten. Alleszins genoeg stof om over na te praten op een druk bijgewoonde barbecue.

Lees alles over UPTR

UPTR

video

UPTR ontmoet kmo transport en logistieke ondernemingen

UPTR is de Unie van Professionele Transporteurs en Logistieke ondernemers die de Belgische Transport- en Logistieke ondernemers vertegenwoordigd op een regionaal, nationaal en Europees niveau. UPTR biedt een brede waaier van diensten en juridische bijstand aan en dit alles om de administratieve last van de transport- en logistieke ondernemingen van vandaag te verminderen. “Onze leden […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo