Hedin neemt het laatste Mercedes-Benz Trucks Center over

Met het Mercedes-Benz Trucks Center in St Pieters Leeuw is de laatste garage die nog in handen was van de importeur nu in particuliere handen en neemt de Zweedse Hedin Automotive Group de locatie en zijn 38 werknemers over.

Het Trucks Center in de Bergensesteenweg was nog steeds eigendom van Mercedes-Benz Trucks Belgium Luxembourg. Het wordt nu overgenomen door Hedin Automotive. De overname zal naar verwachting medio december 2022 zijn afgerond en is niet langer onderworpen aan toetsing door de Belgische mededingingsautoriteit.

Hedin Automotive Belgium verwerft zo een vestiging die in 2021 167 vrachtwagens en 181 bestelwagens verkocht. Hierdoor wordt haar aanwezigheid in Vlaams-Brabant versterkt, maar kan zij ook een breder publiek in Brussel en Wallonië bereiken.

Lees alles over Daimler Truck Belgium Luxembourg

Daimler Truck Belgium Luxembourg

video

3D-Lift werkt samen met MB Groupe – Transport & VAN.TV 59

In de Waalse sector van het transport en de logistiek is MB Groupe uit Thimister-Clermont één van de namen om rekening mee te houden. Het bedrijf heeft zijn naam te danken aan Michel Bronlet, die al in de jaren ‘80 een andere aanpak bedacht voor zijn transportbedrijf. Vandaag telt de groep vier complementaire pijlers, met […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo