Mondial Relay voegt twee Belgische vestigingen samen in nieuw depot Tubize II

E-commercebedrijf Mondial Relay opende zopas zijn nieuwe depot “Tubize II” van 5.000 m², het resultaat van de samenvoeging van de vestigingen van Nijvel (ophaalfase) en Tubize I (leveringsfase). Deze opening markeert een strategisch keerpunt voor het bedrijf en is tevens de eerste gemechaniseerde Mondial Relay-vestiging in België.

Mondial Relay investeert sinds enkele jaren in de automatisering van zijn vestigingen via een belangrijk mechanisatieplan (24 gemechaniseerde vestigingen in Frankrijk). In België wordt dit plan geïllustreerd door de eerste mechanisatie van het filiaal in Tubeke. De pakketverwerkingscapaciteit is vergroot met een AVN-machine met 26 uitgangen, die 10.000 pakketten per uur verwerkt en daarmee 1.100 Points Relais in België kan bedienen. Gemiddeld worden per dag niet minder dan 45.000 pakketten verwerkt en 50.000 opgehaald. Deze innovatie komt ten goede aan de vele e-partners die via de Tubize-vestiging aan hun klanten leveren, zoals NewPharma, Veepee, Zara en Viata. Deze eerste mechanisatie in België is odnerdeel van een ambitieuze commerciële ontwikkeling, met name om de commerciële ontwikkeling van de B2C-klanten van Mondial Relay mogelijk te maken dankzij een laat afleveringsmodel (tot 23 uur) voor D+1-leveringen. De site van Tubize II zal binnenkort ook het volledige team van Mondial Relay Belgium huisvesten.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo