Transport Janssens neemt activa Indaka over

Transport Janssens neemt de transportactiviteiten van Indaka uit Temse over. Het wagenpark van het in Beveren gevestigde transportbedrijf breidt daarmee uit van 44 naar 55 Belgische trekkers en evenveel chauffeurs. De integratie is sinds 1 november een feit.

Transport Janssens, dat actief is in het containertransport en gespecialiseerde toepassingen met gensets, sideloaders, containerkiepers en vertikaalladers, blijft zijn dienstverlening verder uitbreiden. Nadat het vorig jaar nog de grootste Belgische bestelling van Scania V8-modellen plaatste, neemt het nu de 11 vrachtwagens en evenveel chauffeurs van Indaka uit Temse onder zijn vleugels om zo te kunnen blijven inspelen op de transportnoden van het groeiende klantenbestand.

Wederzijds vertrouwen en familiale aanpak

De integratie van de activiteiten van Indaka in de structuur van Transport Janssens, die sinds 1 november een feit is, kwam er niet toevallig. Dat zegt Kenny Janssens, die samen met vader Dirk Janssens het bedrijf leidt: “Guy Smet, die tot 1 november aan het hoofd stond van Indaka, was bij gebrek aan familiale opvolging op zoek naar een partner die de transportactiviteiten van het bedrijf kon verderzetten. Hij zag in Transport Janssens de ideale kandidaat om zijn levenswerk verder vorm te geven en zijn klanten en chauffeurs de nodige professionele omkadering te bieden in een dynamische en familiale structuur.” De klanten van Indaka kunnen voortaan terecht bij Transport Janssens, dat niet enkel het wagenpark en de chauffeurs onder zijn hoede neemt, maar ook de dispatching verzorgt. Ze zullen kunnen rekenen op de professionele en persoonlijke aanpak die ze gewend zijn, maar door het ruimere park kunnen rekenen op een nog grotere transportcapaciteit en flexibiliteit.

Professionele verderzetting

Guy Smet (62) is verheugd dat hij in Transport Janssens een goede partner gevonden heeft om een kwalitatief hoogstaand vervolg te garanderen voor de transportactiviteiten die hij met hart en ziel uitbouwde gedurende al die jaren. Smet kan zich nu volledig toeleggen op de garage-activiteiten voor derden die zijn zoon uitbaat in Temse. Guy wenst uitdrukkelijk zijn klanten te bedanken voor de jarenlange samenwerking en is er vast van overtuigd dat zowel zijn klanten als zijn trouwe chauffeurs bij Transport Janssens zullen kunnen blijven genieten van de professionele en persoonlijke omkadering die ze verdienen.

Transport Janssens blijft ook na de uitbreiding van de activiteiten inzetten op de kernwaarden van het bedrijf, met een 100% Belgische vloot, een ‘hands-on’ aanpak waarbij meegedacht wordt met de klant om zo in te spelen op zijn noden, en chauffeurs die zich elke dag opnieuw voor 100% inzetten om van elke transportopdracht een geslaagde missie te maken. Kenny Janssens wil Guy Smet uitdrukkelijk bedanken voor zijn vertrouwen in Transport Janssens en wenst hem alle succes toe op persoonlijk en professioneel vlak.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo