Featured Video Play Icon

[VIDEO] Modern wagenpark Lux Logistics vergemakkelijkt job van vrachtwagenchauffeurs

Vrachtwagenchauffeurs zijn de dierbaarste kracht voor Lux Logistics, één van de deelnemers aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur 2022. “Ze zijn het uithangbord van de firma en dragen de normen en waarden uit naar de klanten toe”, zegt Bob Lux, de nieuwe generatie van het familiebedrijf uit Borgloon. “Het beroep vrachtwagenchauffeur is geen “9 to 5 job”. Ze besteden wekelijks heel veel tijd in hun vrachtwagen. En daarom proberen we het wagenpark zo goed mogelijk uit te rusten”, legt hij uit.

Lux Logistics gaat mee met de nieuwe logistieke trends. Ze kopen regelmatig nieuwe trekkers en trailers. Alle wagens zijn voorzien met een track & trace om de chauffeurs zo goed mogelijk te helpen.

Dit jaar zal Lux Logistics opnieuw de rode loper uitrollen tijdens de Dag van de Vrachtwagenchauffeur, en dit zowel voor interne en externe chauffeurs. Na het grote succes van vorig jaar gaat het transportbedrijf dit jaar voor gezonde tussendoortjes en lekkernijen.

Ook deelnemen met jouw bedrijf?
In 2021 namen meer dan 300 bedrijven deel aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. De vrachtwagenchauffeurs worden op deze dag in het zonnetje gezet en hartelijk bedankt voor het uitstekende werk dat zij verrichten. Doe jij ook mee? Schrijf je dan snel in via 
www.dvc2022.be.

Lees alles over FEBETRA

FEBETRA

video

Veiligheidssystemen inzetten op de werkvloer (tip Boplan) – Logistics.TV 36

Bij het inzetten van veiligheidssystemen op de werkplaats is het cruciaal dat de juiste systemen worden geïnstalleerd. Geen enkele situatie is immers dezelfde en een standaardoplossing bestaat niet. Om hierbij op zeker te spelen doorloopt Boplan samen met de klant de verschillende stappen die nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Er wordt een […]

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo