DVC 2022: chauffeurs krijgen foto van Transportmedia met vrachtwagen

Chauffeurs die tijdens de Dag van de Vrachtwagenchauffeur met hun truck bij Washville passeerden, krijgen binnenkort van Transportmedia een ingekaderde foto met hun pas gewassen voertuig.

De truckwash van Bouchra Hashassi in de Antwerpse haven verwelkomde de vrachtwagenchauffeurs op donderdag 8 december met warme dranken, belegde broodjes en fruit. Zo konden ze zich verwarmen terwijl hun truck werd gewassen. Daarbovenop kregen ze van Washville nog een veiligheidshesje en een kleine thermosfles mee.

Nadat de truck was gewassen stond Transportmedia-fotograaf Erik Duckers klaar om de chauffeurs en hun vrachtwagen vast te leggen op de gevoelige plaat. Die foto’s zullen worden ingekaderd en naar de chauffeurs worden opgestuurd. Een tiental van hen zal nog voor Kerstmis het pakje in de bus krijgen.

Zoals Mustafa Salih die met zijn DAF XF nog een rit voor de boeg had met onderdelen voor de fabriek van Volvo Trucks in Gent. Dimitri Claeys die de hele week in zijn Volvo FH overnacht, ook al doet hij vooral transport in en rond de Antwerpse haven. Of Mario Vernimmen die het jammer vindt dat zijn Iveco Stralis met 930.000 km op de teller plaats moet ruimen voor een nieuwe S-Way maar blij was dat zijn twaalf jaar oude trekker toch nog op de foto kon.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo