GDL Transport neemt 8 Scania 460S Super in gebruik

GDL Transport heeft in haar vloot van 65 trucks acht trekkers van een ander merk vervangen door Scania 460S met Super motor. De onderneming uit Rekkem zal ze gebruiken om wijn te vervoeren (haar voornaamste specialiteit) vanuit Frankrijk, Zwitserland, Spanje en Italië.

GDL Transport zorgt voor het transport van de wijnen, de opslag, de douaneformaliteiten en de distributie in België en Luxemburg. Het bedrijf beschikt over 22.000 m2 magazijnruimte en heeft een eigen vloot van 45 trekkers en 20 bakwagens. Dit is de eerste keer dat het bedrijf beroep doet op Scania. “We waren al een tijd aan het uitkijken naar een tweede partner voor ons wagenpark. We hebben een vergelijkende studie gedaan en Scania is daar heel goed uitgekomen. Vooral op het vlak van verbruik hebben ze ons aangenaam verrast”, verklaart Jurgen Gheysen, directeur van GDL Transport. Dus koos hij voor de 460S met de nieuwe 13-liter Super motor en Twin SCR. “Om het verbruik verder te optimaliseren, gaan we binnenkort ook van start met Scania Driver Evaluation, dat de prestaties op het vlak van zuinigheid per chauffeur monitort en tips geeft om nog minder te verbruiken.” Jurgen Gheysen is ook verheugd dat de eerste feedback van chauffeurs over de nieuwe Scania-trucks uitstekend is.

De acht nieuwe trekkers zijn geleverd door Scania Kuurne.

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo