Featured Video Play Icon

[VIDEO] Eurotranspharma distribueert gezondheidszorgproducten vanuit Erembodegem

Eurotranspharma, met een moderne vestiging in Erembodegem bij Aalst, is een toonaangevende Europese transporteur gespecialiseerd in de distributie van gezondheidszorgproducten over heel Europa in een temperatuurgecontroleerde omgeving. Eurotranspharma maakt deel uit van de Franse familiegroep Walden, en is de Europese marktleider op het gebied van transport- en logistieke diensten voor de pharmasector.

Dankzij het uitgebreide Scandi Network is Europharmaceutica actief in Frankrijk, België, Nederland, Luxemburg, Spanje, Tsjechië en Slowakije en heeft het een vloot van 800 voertuigen en 1000 speciaal opgeleide en toegewijde medewerkers.

Eurotranspharma is actief in  Frankrijk, België, Nederland, Luxemburg, Spanje, Tsjechië , Slowakije en UK en heeft het een vloot van 1200 voertuigen en 1500 speciaal opgeleide en toegewijde medewerkers. Eurotranspharma is geconnecteerd aan een Pan-europees temperatuur gecontroleerd transport netwerk en kan hiermee in 25 landen lastmile distributie aanbieden.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo