CEO van EVBox wordt voorzitter van ChargeUp Europe

De CEO van EVBox, Remco Samuels, is aangesteld als 2023 voorzitter van ChargeUp Europe, de alliantie van de EV-laadinfrastructuursector in Europa.

ChargeUp Europe bestaat sinds 2020 en werd opgericht door drie leveranciers van EV-laadoplossingen (EVBox, Allego en ChargePoint) om te werken aan een snelle uitrol van EV-laadinfrastructuur in Europa. De alliantie telt nu meer dan 30 leden, waaronder Fastned, TotalEnergies, ABB en Shell. “Ik ben erg dankbaar dat ik de kans krijg om ChargeUp Europe dit jaar te leiden en het ecosysteem voor elektrische mobiliteit te helpen optimaliseren. Eén onderwerp waarop ik hoop dat we vooruitgang kunnen boeken, is de afstemming van de regelgeving voor laadstations en infrastructuur door heel Europa. Door samen te werken met spelers uit de industrie, beleidsmakers en andere belanghebbenden, kunnen we de visie van de EU om tegen 2050 een netto nul-uitstoot te realiseren, handhaven”, aldus Remco Samuels.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo