“J&T Autolease is een partner die ons helemaal ontzorgt”

De samenwerking tussen CWS en J&T Autolease gaat al een heel eind terug. Toen besloten werd enkele vrachtwagens te vervangen, was er geen ruimte voor twijfel: net als voor de rest van de vloot zou J&T Autolease de lease-partner van deze acht voertuigen worden. Fleet Manager Lavinia De Maeyer geeft tekst en uitleg bij dit partnerschap.

CWS draagt met innovatieve, duurzame en totale huuroplossingen bij tot een gezondere en veiligere toekomst. Het bedrijf biedt producten en diensten aan op het gebied van Hygiene, Floor Care, Workwear, Cleanrooms en Healthcare. “Dit vertaalt zich in een aanbod dat handhygiëne, toilethygiëne, vloerhygiëne en luchthygiëne overspant om zo de gezondheid, veiligheid en bescherming van onze klanten en hun medewerkers en klanten te optimaliseren”, stelt Lavinia De Maeyer. “Ons bedrijf staat dan ook voor hoogwaardige, comfortabele en duurzame werkkleding voor alle sectoren.” CWS nam de beslissing om voor een aantal klassieke bestelwagens om te schakelen naar grotere vrachtwagens. “Op die manier zijn we in staat onze routes efficiënter en duurzamer af te leggen. Vandaag maken we gebruik van 14 vrachtwagens, waarvan de eerste 8 ondergebracht zijn bij J&T Autolease.”

Operationele leasing
CWS heeft een deel van haar vloot ondergebracht bij J&T, dit levert hen extra voordelen op. “We hebben vier DAF LF en vier MAN TGL, telkens met klassieke kastopbouw en laadklep”, aldus Fleet Manager De Maeyer. “Alle acht trouwens in operationele leasing met een looptijd van 72 maanden. De reden voor deze samenwerking met J&T Autolease? Je zou onze argumenten als klassiek kunnen bestempelen: het levert ons een volledige ontzorging op, net zoals duidelijkheid bestaat over de TCO, wat het budgetteren dan weer ten goede komt. We opteerden dan ook voor een zo breed mogelijke invulling van het contract. Banden, onderhoud, keuring, tacho ijking en verzekering, het zit er allemaal in.”

Eén aanspreekpunt
“Deze samenwerking met J&T Autolease is geen toeval”, vervolgt Lavinia De Maeyer. “Naast onze vrachtwagens, bestaat onze vloot uit 150 personenwagens en 250 service- voertuigen die tussen de 3,5 en 12 ton schommelen. Op enkele uitzonderingen na, werken we ook hiervoor samen met J&T Autolease, en dit al vele jaren. We hoeven niet te zeggen dat we tevreden zijn van hun diensten en service. In wezen doet J&T Autolease precies hetzelfde voor onze trucks als voor ieder ander voertuig. En het feit dat ze dit ook kunnen, maakt hen des te aantrekkelijk als one-stop-shop.”

“J&T Autolease is een one-stop-shop.” (Lavinia De Maeyer)


De CWS-vloot in een notendop
• Fleet Manager: Lavinia De Maeyer
• 150 personenwagens
• 236 lichte bedrijfsvoertuigen
• 14 vrachtwagens, waaronder 4 DAF LF en 4 MAN TGL via J&T Autolease


www.jentautolease.be

Lees alles over J&T Autolease

J&T Autolease

video

Samenvatting Van Day 2023 – Transport & VAN.TV 63 (Kanaal Z)

Weer of geen weer. Het weerhield de wagenparkbeheerders niet tegen om af te zakken naar de tiende editie van de Van Day, een organisatie van J&T Autolease en Transportmedia. Fleetowners krijgen tijdens de Van Day dé kans om de nieuwste bestelwagenmodellen van de merken die de Van Mossel-groep verdeelt in ons land te testen.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo