Suivo & Freebility sluiten ‘Tournée Optimale’ af met seminar rond Workforce Management

Op donderdag 2 maart organiseren Suivo en Freebility een seminar rond Workforce Management. Dit vormt de afsluiter van de beweging ‘Tournée Optimale’, waarbij data-gedreven optimalisatie van processen centraal staat.

“Suivo verbindt mensen en assets en gelooft daarbij sterk in innovatie en in een data-gedreven aanpak. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer je (meer) inzicht krijgt in jouw capaciteit en het gebruik daarvan, de kans zeer groot is dat jouw organisatie kan worden geoptimaliseerd. Hoe groot? 99%!”, zegt Frédéric Van Durme, de nieuwe CEO van Suivo. “Veel mensen gebruiken februari als een maand om te detoxen. Het initiatief Tournée Minerale inspireerde ons om een eigen beweging te creëren: Tournée Optimale. Wat zoveel wil zeggen als: Laat je (professionele) gewoontes en de dingen die je kent los en stel je open voor nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. Dingen die je organisatie gaan helpen om gemakkelijk te werken en te communiceren en workflows te optimaliseren.”

Het Suivo IoT-platform wordt constant verrijkt met nieuwe functionaliteiten ervan. “Vooral in het domein van Workforce Management lanceren we enkele nieuwigheden, die uw organisatie futureproof maken. Denk hierbij niet alleen aan meer efficiëntie, maar ook aan meer duurzaamheid en veiligheid. Innovaties die de moeite waard zijn om te delen”, aldus Van Durme.

Praktisch

  • Locatie : Hotel & Events Den Berg, Bergkapelstraat 98, 1840 Londerzeel (parking beschikbaar)
  • Donderdag 2 Maart; 14:00u
  • De sessies (inclusief presentaties door klanten) worden in het Engels gegeven (tenzij het publiek voor 100% Nederlands of Frans is).
  • Registratie is gratis, maar verplicht!

 

INSCHRIJVEN: https://www.suivo.com/events/tournee-optimale-suivo/

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo