Withofs op zoek naar een nieuwe site

Het transportbedrijf Withofs maakt er geen geheim van en heeft in ons magazine aangekondigd grote ambities voor de toekomst te hebben. Het bedrijf heeft ook aangekondigd dat het op zoek is naar een nieuwe locatie om naar te verhuizen, ook al hebben ze net een gloednieuw hoofdkantoor in gebruik genomen. Gino Withofs zelf legt uit.

Gino Withofs: “Zoals u wellicht weet, hebben wij onlangs onze groeiambities aangekondigd (waaronder een verdubbeling van de vloot tot 100 eenheden). Deze verhuizing hoort daar ook bij. Momenteel zijn wij gevestigd op een terrein dat via een ontwikkelingsplan is omgezet in een kleine bedrijvenzone. Deze indeling geeft ons te weinig speelruimte om onze groeiambities te verwezenlijken. Daarom is in overleg met de gemeente gezocht naar een toekomstgerichte oplossing. Wij zijn overeengekomen in dit verband samen te werken. Enerzijds zijn wij het ermee eens dat de huidige locaties moeten worden bijgewerkt en uitgebreid tot een MKB-zone. Daar is inderdaad grote behoefte aan. Daartoe is een territoriaal uitvoeringsplan gelanceerd, waarvan de startnotitie deze maand openbaar is gemaakt. Bovendien zal de gemeente ons helpen bij het vinden van een geschikte ruimte van ongeveer 3 ha in het gebied. We hopen binnen 2 tot 5 jaar te verhuizen. Ik wil hieraan toevoegen dat ons huidige nieuwe gebouw multifunctioneel is ontworpen, zodat het in geval van nood gemakkelijk verhandelbaar is op de markt. Daar hebben we bij het ontwerp veel aandacht aan besteed”.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo