Xwift creëert 10.000 palletplaatsen in Temse

Logistiekdienstverlener Xwift opent binnenkort een nieuwe vestiging in Temse. Vooral de ligging op de as Antwerpen-Gent en de tien meter vrije hoogte zijn troeven in een markt die gedomineerd wordt door schaarste. 

Anticiperend op een sterke groei in 2023 breidt Xwift zijn activiteiten uit met een nieuwe vestiging in Temse, gelegen langs de E17 (Antwerpen-Gent) en op amper 3km van de afrit Sint-Niklaas. De nieuwe site heeft een opslagcapaciteit van 9.168 vierkante meter en biedt ruimte aan 10.000 paletten. De vrije hoogte in het magazijn bedraagt tien meter. Het warehouse is voorzien van zes laadkades en twee sectionale poorten. Als alles volgens plan verloopt, is de nieuwe Xwift-site vanaf 1 maart operationeel.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo