Crown presenteert nieuwe SP 1500 orderverzamelaars

Crown introduceert een nieuwe serie orderverzamelaars. De SP 1500-serie heeft een ‘ergonomisch geoptimaliseerd’ bestuurderscompartiment en een groot aantal aanpasbare bedieningselementen.

Het ontwerp van de nieuwe machine “is systematisch op de bestuurder gericht”, aldus Crown. Zo biedt de orderpicker de bestuurder vrijwel onbeperkt zicht op het werkgebied in beide rijrichtingen en ook omhoog en omlaag. Het centrale raam, dat uniek is in de sector, geeft de bestuurder een duidelijk zicht in de richting van de aandrijving wanneer de cabine omhoog staat. Of twee extra ramen onder de machinist die een duidelijk zicht bieden op het gangpad eronder (foto). Binnen de cabine beschikt de machinist over een reeks bedieningselementen die allemaal aan zijn of haar fysieke kenmerken kunnen worden aangepast. Een ander kenmerk van de machine is de mogelijkheid om Gena, het besturingssysteem van Crown, te integreren met InfoLink, het beheersysteem van de fabrikant, voor een gepersonaliseerde bestuurderservaring. Zo kan de bestuurder belangrijke informatie duidelijk en beknopt ontvangen via een 7-inch kleurenaanraakscherm.
Wat de prestaties betreft, biedt de SP 1500-serie volgens Crown “uitzonderlijke hef-, daal- en rijsnelheden”. Pickers kunnen tot 12 km/u rijden met een maximale hefsnelheid van 0,71 m/s (tot 11,2 m) en een maximale daalsnelheid van 0,41 m/s. Het laadvermogen bedraagt 1,25 ton.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo