Bosch multi-camera systeem nu beschikbaar voor retrofit

Het multi-camera assistentiesysteem van Bosch biedt een 360° beeld van de omgeving van het voertuig en toont dit op een scherm in de cockpit. Een nieuwe versie van het multi-camera systeem is nu beschikbaar als retrofit.

Philipp Kurek, Head of Off-Highway Solutions bij Bosch Engineering GmbH, legt uit: “Met onze retrofit-oplossing zullen ook bestaande voertuigen in de toekomst kunnen profiteren van de verhoogde veiligheid die het multi-camerasysteem biedt. Ongelukken worden aanzienlijk verminderd. Ook het stressniveau van de heftruckchauffeurs wordt aanzienlijk verlaagd, waardoor ze meer ontspannen kunnen werken en langer efficiënt kunnen blijven.”

Het retrofit multi-camerasysteem omvat 4 compacte korteafstandscamera’s, een universele kabelboom, een 10” touchscreen en een set camerabevestigingen. Het pakket bevat alles wat nodig is voor een snelle en eenvoudige installatie, ongeacht het merk, model en jaar van het voertuig. Alle functies van de oplossing worden bediend via een touch screen interface op het display.

De retrofit-oplossing zal vanaf de zomer van 2023 verkrijgbaar zijn via een netwerk van geselecteerde en speciaal opgeleide distributiepartners.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo