Ravas presenteert Weigh in Motion op LogiMat 2023

De fabrikant van weegoplossingen Ravas presenteert twee nieuwe producten op de beurs LogiMat in Stuttgart van 23 tot 25 april. Dit zijn de Weigh in Motion technologie en de IPT Economy.

Met de Weigh in Motion technologie kan een lading worden gewogen terwijl deze in beweging is. Door constant over een gladde vloer te rollen, genereert het apparaat betrouwbare, real-time gewichts- en volumegegevens die kunnen worden overgebracht naar elk ERP- of WMS-systeem en gebruikt voor op gewicht gebaseerde klantenfacturering. Ravas noemt deze Weigh in Motion technologie ‘een ware revolutie in supply chain optimalisatie’.

Ook nieuw is de intelligente iPT Economy, de eerste handpallettruck met een in het handvat geïntegreerd display. Ravas benadrukt de ruimtebesparende voordelen van deze oplossing en de verbeterde ergonomie voor de bestuurder. Een prototype van deze pallettruck zal te zien zijn op de Ravas stand op LogiMat.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo