Clark verbetert zijn elektrische pallettruck

Clark, een fabrikant van industriële trucks, rust nu zijn pallettrucks uit met een geïntegreerd bestuurdersplatform met Li-ion-technologie.

Het gaat om het type PPFXS20 met een hefvermogen van 2 ton. Hij is uitgerust met een onderhoudsvrije, ingekapselde driefasentractiemotor van 1,6 kW en een hefmotor van 2,2 kW. De snelheid kan 10 km/u bereiken. Voor veeleisende toepassingen of meerploegendienst is de pallettruck nu verkrijgbaar met een optionele 205 Ah Li-ion batterij (in plaats van een conventionele 375 Ah loodzuuraccu). Het voordeel hiervan is dat deze op elk moment en in zeer korte tijd (7% van de batterijcapaciteit in 10 minuten) aan elk 230-volt stopcontact kan worden opgeladen. De accu is in 3 uur volledig opgeladen. De fabrikant zegt ook de ergonomie en het gebruiksgemak van de machine te hebben verbeterd.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo