BISA koopt zijn 10e Scania

En dat zijn er 10 voor BISA. Het sociale-economiebedrijf uit Eupen heeft zojuist een 10e Scania toegevoegd aan een wagenpark dat volledig bestaat uit voertuigen met de griffioen.

De nieuwe Scania is een P370 6×2 met een DC13 motor, automatische versnellingsbak en Faun Rotopress opbouw. De komende tien jaar zal het worden gebruikt voor huis-aan-huis-ophaling van groenafval, waarbij 12.000 tot 15.000 km per jaar zal worden afgelegd. Het voertuig werd geleverd door dealer Scantec, wiens servicekwaliteit BISA prijst.

BISA is een bedrijf uit de sociale economie waarvan de basis is gebaseerd op integratie en het creëren van banen. Het heeft 21 mensen in dienst met een vast contract, naast een tiental werknemers die door de OCMW’s van naburige gemeenten worden gestuurd. De activiteit bestaat uit het ophalen van groenafval en huishoudelijk afval in een straal van 30 km rond het hoofdkantoor. Het groenafval wordt vervolgens versnipperd, gezeefd en gerecycled tot compost op de site van het bedrijf.

Lees alles over Scania Belgium NV

Scania Belgium NV

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo