Kledingmerk JBC vertrouwt e-fulfilment toe aan Active Ants

Het Belgische kledingmerk JBC zal in de toekomst beroep doen op Active Ants, dochteronderneming van bpostgroup en actief in logistieke ondersteuning voor webshops. Vanaf september worden de online bestellingen van de kledingwinkel verwerkt in het fulfilment center te Willebroek.

Winkelketen JBC geeft vanaf september de e-fulfilment in handen van de Belgische tak van Active Ants. Het gaat dan om de opslag, het picken, verpakken en verzenden van de pakjes die voortaan verstuurd zullen worden in een duurzame verpakking met JBC-logo.

Bart Claes, CEO van JBC: “Dankzij het innovatieve karakter en de doorgedreven automatisering van het logistieke proces, is Active Ants klaar voor de toekomst. Dat in combinatie met hun duurzame aanpak, maakte hen voor ons een logische keuze als nieuwe logistieke partner.”

In het magazijn van Active Ants werken medewerkers samen met robotten om de orders voor te bereiden. Software selecteert steeds de kleinst mogelijke doos waar het verzendlabel rechtstreeks op wordt geprint om overbodig papier te vermijden.

Eerder dit jaar besloot Active Ants de opslagcapaciteit van hun e-fulfilment center in Willebroek te verdubbelen. Het bedrijf slaagt erin om 8.000 bestellingen per dag te behandelen.

 

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo