Ford Pro: mensen én technologie ten dienste van uw wagenpark [Advertorial]

Een strakke planning, een bestelwagen die uw business moet doen renderen en klanten die rekenen op uw diensten… het beheer van een wagenpark is geen sinecure. Ford Pro stelt daarom alles in het werk om ervoor te zorgen dat alles zo vlot mogelijk verloopt.

De basis voor dat vlotte verloop bestaat van oudsher uit de Ford Transit Centers, lokale partners die zich gespecialiseerd hebben in lichte bedrijfsvoertuigen. Ze staan kort bij u als klant en kunnen u dankzij een specifiek opgeleid verkoopteam optimaal begeleiden bij de keuze van voertuigen die perfect inspelen op uw activiteiten. Bovendien is het serviceniveau er op maat van de noden van professionele klanten, met aangepaste vervangwagens een flexibele planning voor technische interventies en een serviceafdeling die minimum 57,5 uur per week geopend is, om zich zo aan te passen aan uw planning in plaats van andersom. Kortom: de ideale partner voor uw vloot.

Technologie voor een nog betere dienstverlening

Die professionele aanpak is een basisvereiste, maar om de efficiëntie van die service een boost te geven, zette Ford Pro in op de ontwikkeling van technologie. Zo zijn de bedrijfsvoertuigen van Ford al een tijd lang voorzien van een ingebouwde FordPass Connect-modem die een efficiënter beheer van de voertuigen, de mensen die ze gebruiken en de service daarrond te optimaliseren, en dat ongeacht de grootte van het wagenpark.

  • Ford Pro Telematics: een overzicht van uw voertuigen en de belangrijkste parameters en waarschuwingen als er issues zijn? Dat is wat Ford Pro Telematics je biedt om ervoor te zorgen dat je vloot zo efficiënt en veilig mogelijk ingezet kan worden en dat de stilstand van voertuigen zoveel mogelijk beperkt wordt. De gratis ‘Essentials’-versie biedt een reeks basisgegevens die online gecheckt kunnen worden, en is daarmee een zeer praktische tool voor fleet managers. De volledige versie van Telematics gaat verder en biedt onder andere ook live GPS-tracking, monitoring van het verbruik en het rijgedrag, en een mobiele app voor de bestuurder. Via een dongle kunnen trouwens ook voertuigen van andere merken geïntegreerd worden in het systeem, voor een duidelijk overzicht van de hele vloot.
  • FordLiive: Ford Pro Telematics biedt het geconnecteerde systeem de Ford Pro service partners ook de mogelijkheid om vanop afstand de diagnose te starten, zodat de stilstand van het voertuig in de werkplaats beperkt kan worden omdat het probleem al gekend is en eventuele onderdelen al vooraf besteld kunnen worden. Om de effectiviteit nog te verhogen, wordt het systeem gekoppeld aan het FordLiive Centre, dat een link vormt tussen uw voertuigen en de Transit Centers. FordLiive is een toegewijd team van experts die real-time ondersteuning bieden bij complexere dossiers, en ervoor zorgen dat er sneller ingegrepen kan worden om uw voertuigen mobiel te houden.

Oplossingen voor elke vloot

Deze technologieën van Ford Pro zijn op maat gemaakt voor zowel KMO’s als grotere bedrijven, met voor de verschillende versies een manier van werken die past binnen het kader van uw bedrijf – of u nu actief ermee aan de slag wil of eerder wil gaan voor een ‘hands-off’ aanpak waarbij de technologie u enkel in specifieke situaties waarschuwt. Voor grote bedrijven die gebruikmaken van hun eigen telematicasysteem of een systeem van een externe partner, is er dan weer Ford Pro Data Services dienstverlening waarmee de data de Ford-voertuigen ter beschikking stellen, naadloos geïntegreerd kunnen worden.

Lees alles over Ford Motor Company (Belgium) N.V.

Ford Motor Company (Belgium) N.V.

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo