SAVE THE DATE – Zero Emission Xperience door Transportmedia op 27 september

Op 27 september 2023 nodigt Transportmedia de grootste bedrijfswagenparken van België uit op een uniek en exclusief evenement: de Zero Emission Xperience. Het doel van dit eendaagse evenement is om op één plaats en in een compact formaat alle spelers samen te brengen die vlootbeheerders nodig hebben om hun vloot van lichte bedrijfsvoertuigen en/of vrachtwagens koolstofvrij te maken. Het vindt plaats in de Brabanthal in Leuven van 9.30 tot 18.00 uur.

De Zero Emission Xperience combineert drie complementaire pijlers: dynamische en interactieve informatiesessies, tests van alle soorten voertuigen, van cargobikes tot vrachtwagens voor lange afstanden, en netwerkmogelijkheden. Om de kwaliteit van de contacten te garanderen, is de Zero Emission Xperience een invitation-only evenement dat voorbehouden is aan ’s lands grootste kopers van bedrijfsvoertuigen (met een vloot van minstens 50 voertuigen).

Bent u geïnteresseerd in een sponsorpakket of wilt u een van onze VIP’s zijn? Stuur een e-mail naar info@transportmedia.be

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo